Денят вещае успехи и много приятни емоции. Упорито се опитвате да

...
Денят вещае успехи и много приятни емоции. Упорито се опитвате да
Коментари Харесай

Денят вещае успехи и много приятни емоции

Денят вещае триумфи и доста приятни страсти. Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни.
Хороскоп 22.10.2023г.Овен
През този ден колегата или началника може да са в неприятно въодушевление, заради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за шерване на нови оферти, да се изявявате пред необятна публика, или да се отчитате пред началника си. Не се предлага бракосъчетание, изясняване на връзките с родителите, да сключвате публични споразумения (особено дългосрочни), както и да водите договаряния с адвокати, юристи, купувачи и застрахователни сътрудници. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно правилно.
Телец
През този ден звездите предлагат, да извършите незначителен подарък на своя обичан човек. Просто по този начин, без мотив. Той би трябвало да бъде дребен, елегантен и с нищо не задължаващ. На процедура за Вашата половинка ще бъде най-важно Вашето внимание.
Близнаци
Днес на Вашия обичан човек му следва да Ви помогне в някаква не лека работа и той сполучливо ще се оправи с тази не лека задача. А триумфът ще бъде толкоз пагубен, че за Вас ще остане единствено опцията да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.
Рак
Каквото и да сте решили да си планирате за този ден, знайте, че умствените занимания в фамилията ще донесат огромна изгода освен на Вас, а и на всички от Вашето обграждане. Сега е прелестно време, да се погрижите за своя дом, а също и за домашен придобивки. Спокойните връзки в фамилията, а и любовта, ще издигнат Вашето въодушевление.
Лъв
Упорито се пробвате да преуспеете в нещата, които Ви се костват значими и забавни. Направете пауза, с цел да си поотдъхнете, и по едно и също време с това още веднъж да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете напълно в друго направление. Не постоянно ще успявате да намерите общ език с хората, които Ви заобикалят и сякащ ги гледате през лупа, която усилва всеки техен минус. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за личното си държание. Забелязвате непознатите стремежи, само че не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат даже и най-близките Ви другари са принудени да се пазят от нападки и рецензии.Дръжте се по-меко, с цел да запазите мира.
Дева
Измислете за Вас и за своя обичан човек през днешния ден някакво фактически забавно занятие. Нека то да Ви увлече до толкоз, че напряко да забравите за Вашите общи проблеми, както и за частните неприятности на всеки от Вас. Използвайте го като заслон, с цел да се скриете от всички проблеми.
Везни
Никакви сили през днешния ден няма да са в положение през днешния ден да Ви измъкнат от къщи. А и да успее някой щастливец, по-късно единствено ще съжалява. Затова в случай че толкоз желаете през днешния ден да се срещнете със своя обичан човек, най-добре ще бъде, да го поканите в къщи. В края на крайщата белким в действителност не е все едно, къде ще пиете кафе и ще си говорите?…
Скорпион
Днес ще Ви бъде мъчно да се решите на някаква виновна крачка във Вашия персонален живот, която няма да го промени до неразбираемост, само че въпреки всичко ще внесе няколко нови щриха.Постарайте се да извършите по този начин, че измененията единствено да зарадват Вашия обичан човек.
Стрелец
Денят ще бъде забавен и полезан за Вас, защото е обвързван с придобиване на нов опит и разкриване на примамливи вероятности. Трябва да сте подготвени да извършите първата крачка – може да е рискована и сложна, само че даваща Ви опция да изпреварите съперниците и да се доближите до задачата. Ще се влошат връзките с хора, които дълго време са успявали да скрият недоброжелателното си отношение, показвайки го под маската на приятелско разположение. Вечерта е вероятен спор, от който ще разберете, че сте се доверявали на неподобаващ човек.
Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.
Водолей
Днес с Вашия обичан човек ще има освен защо да поговорите, а и защо да помълчите. Това ще даде опция да поговорите с очите, ръцете и душите си. Постойте, въпреки и за няколко минути, безмълвно, и ще усетите какво умиротворяване ще усетите.
Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР